Hoi,

Tekenen is mijn passie. Heerlijk om even weg te dromen in een andere wereld. Een wereld waar alles mag en kan ontstaan. Zo geef ik mijn fantasie en creativiteit alle ruimte.

Ik woon samen met mijn zoontje in een prachtig plaatsje dichtbij de zee. Er is niets zo inspirerend als de natuur. De kleuren, de bloemen, de dieren, de luchten en alle prachtige vormen in het zand. Ook oude ornamenten en kunst van verre culturen zijn voor mij een inspiratie bron.

Al mijn tekeningen teken ik met de hand. Als klein meisje zat ik al uren achter mijn bureautje te tekenen. Het geeft me rust en blijdschap.

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie. Na mijn Master opleiding in Fine Arts aan het Sandberg Instituut ben ik kleurboeken voor volwassenen gaan maken.

Nu heb ik een eigen bedrijf. Masja's Artwork. Ik teken en ontwerp iedere dag... Hoe mooi is dat! Naast Kleurboeken voor volwassenen ontwerp ik ook stoffen, Geboortekaartjes en werk ik in opdracht.

Ik hoop door middel van mijn kleurboeken mijn kinderlijke verwondering over de wereld over te brengen; mensen te inspireren en hen te laten wegdromen in Mijn wonderlijke wereld.

Liefs,
Masja


Goed om te weten!

Volg Masja op social media

Dan ben je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle mooie creaties waar ik mee bezig ben.

Contact met Masja

Heb je nog een vraag, Wil je me jouw creatie laten zien of wil je me iets leuks vertellen? post@masja.com.

Licenties

Voor het aanvragen van licenties kun je een mailtje sturen naar: post@masja.com.

Boeken verkopen

Om mijn boeken te verkopen in jouw winkel kun je een mailtje sturen naar: post@masja.com.